Ik ben ervan overtuigd dat we op Club Brugge ook iets kunnen halen”

"Ik ben ervan overtuigd dat we op Club Brugge ook iets kunnen halen”

17-12-2020 10:14
10

Woensdagavond won KAA Gent onder Hein Vanhaezebrouck zijn tweede wedstrijd op een rij. Waasland-Beveren werd makkelijk opzij gezet en de Bufallo's wonnen met 3-0. Centrale verdediger Michael Ngadeu was tevreden over de wedstrijd en blikte vooruit op de topper tegen Club Brugge.

Aankomende zondag staat de onvervalste slag om Vlaanderen op het prorgramma. KAA Gent heeft zijn negatieve spiraal omgezet tot een 6 op 6, dat heeft hen voldoende vertrouwen om te geloven dat er iets te rapen valt op Jan Breydel. Centrale verdediger Ngadeu blikte positief terug op de overwinning tegen Waasland-Beveren. "Het is lang geleden dat we nog eens de nul konden houden”, zei verdediger Michael Ngadeu achteraf. "Nu winnen we ook nog eens tweemaal op rij, dat geeft vertrouwen," liet de Nigeriaan aan Het Nieuwsblad weten.
Ngadeu kijkt ook reikhalzend uit naar de topper op het veld van Club Brugge van komende zondag. "De volgende partij is tegen Club Brugge, dus we moeten op de afspraak zijn. Ik ben ervan overtuigd dat we daar ook iets kunnen halen."

Waardoor het plots zo lekker draait bij de Buffalo's, ligt volgens de Kameroener voor de hand. "We hebben een nieuwe coach. Hij heeft oog voor detail, hij kent zijn vak. Hij nam de tijd om onze defensieve fouten toe te lichten. Ik herinner me nog hoe jullie vroegen waarom we de echte Michael Ngadeu niet te zien kregen. Maar als het team niet draait, is dat niet evident. We slikken ook minder goals. Alles evolueert dus zeer positief", liet de verdediger van KAA Gent weten aan Het Nieuwsblad.