Lazio-coach na afloop: Moeilijk om te bevatten wat we hebben gepresteerd

Lazio-coach na afloop: "Moeilijk om te bevatten wat we hebben gepresteerd"

09-12-2020 12:00
16

Na 21 jaar heeft Lazio zich, ten koste van Club Brugge, nog eens weten te kwalificeren voor de knock-out fase van de Champions League. Laizo-coach Simone Inzaghi was dan ook enorm trots na afloop, en kon na afloop amper bevatten wat de club heeft gepresteerd.

Bijna ging Club Brugge nog met de volle buit lopen, het 2-2 gelijkspel was echter voldoende voor Lazio om de kwalificatie veilig te stellen. "Het is erg moeilijk om te bevatten wat we hebben gepresteerd, we horen bij de beste zestien beste ploegen van Europa", glundert de coach tegenover Sky Sports.

"We zijn ook ongeslagen, we verdienen het om ons te kwalificeren", vervolgt Inzaghi. "We hebben goed gespeeld tegen Brugge, en we zijn blij dat we de supporters thuis nog wat geluk kunnen verschaffen", besluit de coach.

Ook Lazio-verdediger Wesley Hoedt was tevreden na afloop. "We hebben het erg goed gedaan deze campagne. Met Dortmund zat er een topteam in de groep, Zenit en Club zijn zeker ook goede tegenstanders. Maar we verdienen het om door te stoten", aldus de Nederlander.