Waasland-Beveren pakt drie belangrijke punten: Voetjes op de grond houden

Waasland-Beveren pakt drie belangrijke punten: "Voetjes op de grond houden"

Gepubliceerd: woensdag 2 december 2020 om 21:16wo 02-12-2020 om 21:16

Waasland-Beveren heeft woensdagavond drie belangrijke punten gepakt. De ploeg van Nicky Hayen won zijn inhaalwedstrijd tegen Sporting Charleroi met 0-2. Op die manier komt Waasland-Beveren weg van de laatste plaats.

De trainer was uiteraard een enorm tevreden man. "We stonden deze wedstrijd organisatorisch sterk", vertelde Hayen aan Sporza. "Maar met een man meer benutten we de ruimtes niet voldoende, waardoor ze in de match bleven."

"Toch is dit een mooie overwinning tegen een ploeg die zeer moeilijk te bekampen is. Nu is het vooral belangrijk om gefocust te blijven, want de wedstrijd van zaterdag tegen Moeskroen is misschien wel nog belangrijker."

De matchwinnaar voor de Waaslanders was Aboubakary Koita met twee doelpunten. "Het was een moeilijke wedstrijd, maar dit zijn 3 belangrijke punten", vertelde hij na de match. "De wedstrijd van zaterdag tegen Moeskroen is van levensbelang, want dan moeten we de punten zeker thuis houden. Nu is het zaak om de voetjes op de grond te houden en elke wedstrijd te blijven knokken."

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws