Bongonda bevestigt bij KRC Genk: 'Vele miljoenen renderen met vertraging'

Bongonda bevestigt bij KRC Genk: 'Vele miljoenen renderen met vertraging'

Gepubliceerd: donderdag 26 november 2020 om 19:35do 26-11-2020 om 19:35

Theo Bongonda is 'on fire' bij KRC Genk. De kwieke flankaanvaller scoort de voorbije weken aan de lopende band en bezorgde zijn ploeg ook afgelopen weekend de overwinning. Genk betaalde vele miljoen voor Bongonda en volgens Peter Vandenbempt beginnen die eindelijk te renderen.

'Samen met Junya Ito redde Bongonda het debuut van John van den Brom: een paar versnellingen en klasseflitsen om het bewonderenswaardige Moeskroen op de knieën te krijgen en KRC Genk wellicht tot z'n eigen verbazing naar de (bijna) top van het klassement te loodsen', vertelde Vandembempt in Sport/Voetbalmagazine.

'De vele miljoenen voor de wispelturige flankaanvaller lijken met vertraging te renderen. Zijn ergerlijke afwezigheid of nonchalence lijkt voorlopig verdwenen. Hij is een betrokken speler. En hij geeft onze competitie ook kleur met stoute uitspraken -de titel is het doel- of provocerende tweets: fuck you, thorup. Daar tilt men in het voetbal blijkbaar zwaarder aan dan aan een trainer die als een dief in de nacht vertrekt. Ik alvast niet', besluit Vandenbempt.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws