Ngadeu is terug bij KAA Gent, maar: Ik ben nog geen honderd procent

Ngadeu is terug bij KAA Gent, maar: "Ik ben nog geen honderd procent"

Gepubliceerd: donderdag 26 november 2020 om 13:15do 26-11-2020 om 13:15

KAA Gent neemt het donderdagavond op tegen Rode Ster Belgrado in de Europa League. Verdediger Michael Ngadeu wil eindelijk punten pakken in die match. 

Ngadeu moest de heenmatch overslaan met corona. Nu is hij stilaan hersteld. "Ik had hoofdpijn, keelpijn, smaakverlies, pijn op de borst. De eerste dagen was het fysiek niet makkelijk. Honderd procent ben ik nog niet maar ik groei wel naar mijn beste niveau. Ik had nooit gedacht dat ik op Charleroi negentig minuten zou kunnen spelen", benadrukt hij bij Het Nieuwsblad.

Inmiddels kiest coach Wim De Decker voor een driemansdefensie bij KAA Gent. "In het begin stond ik daar sceptisch tegenover maar ik heb me laten overtuigen door de trainer en mijn ploegmaats. Ik had er geen goeie ervaring mee maar vandaag lukt het steeds beter. Dankzij de jongens rondom mij. Momenteel is het de beste optie voor ons."

KAA Gent heeft nog geen enkel punt, maar gaat donderdag vol voor de zege. "Met alle respect, maar met iets meer concentratie kunnen we winnen van Rode Ster", besluit Ngadeu.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws