Losada neemt scalp van Anderlecht: Volwassen match, verdiende zege

Losada neemt scalp van Anderlecht: "Volwassen match, verdiende zege"

22-11-2020 17:15 Laatste update: 17:17
2

Hernan Losada heeft zijn ex-club een flinke loer gedraaid. Beerschot versloeg Anderlecht namelijk met 2-1. De T1 vond dat absoluut een verdiende overwinning. 

"Mijn ploeg speelde een volwassen match", aldus Losada bij Gazet Van Antwerpen. "Vanaf de eerste minuut hebben we er alles aan gedaan om te winnen. Zoals altijd. Tot minuut 70-75 domineerden we de wedstrijd en hadden we de betere kansen. Iedereen heeft hard gewerkt, ook onze aanvallers schuwden het defensieve werk niet. Ik kan mijn spelers alleen maar feliciteren voor hun inzet."

Beerschot komt voorlopig op een tweede plaats in de Jupiler Pro League. "Waar dit zal stoppen? Onze ambitie blijft voorlopig onveranderd: elke match spelen we om te winnen en we willen zoveel mogelijk punten sprokkelen om zo snel mogelijk het behoud veilig te stellen. Tijdens de winterstop zullen we pas een eerste échte analyse kunnen maken. Nu focussen we ons alleen maar op de volgende wedstrijd. Op KV Mechelen willen we opnieuw vol voor de overwinning gaan."

No Poll