Refaelov bijzonder ontgoocheld bij Antwerp: Hebben hen cadeau gegeven

Refaelov bijzonder ontgoocheld bij Antwerp: "Hebben hen cadeau gegeven"

08-11-2020 16:30
4

Antwerp heeft een zege uit handen gegeven tegen Standard. Het bleef uiteindelijk op 1-1 steken. Lior Refaelov was na de wedstrijd ontgoocheld. 

"Natuurlijk zijn we erg ontgoocheld, na een wedstrijd waarin we op voorsprong komen, totale controle hebben, goed voetballen en veel kansen creëren", benadrukt hij bij Sporza. "Het is echt stom dat we hier twee punten verliezen. Ik spreek niet graag over andere spelers, maar we hebben inderdaad een Mbokani op topniveau nodig. Het is duidelijk dat we hier vandaag moesten winnen, dan konden we ook mooi blijven meedraaien in de top van het klassement."

Refaelov scoorde zowaar zelfs met het hoogd. "Of ik ooit al met het hoofd gescoord heb? Het moet alleszins heel lang geleden zijn. Ik denk niet dat ik het in België al eens gedaan heb, misschien wel in de periode daarvoor. Het was wel een mooi doelpunt, denk ik. Ik deed gewoon mijn ogen dicht en ging ervoor."

Ei zo na was Refaelov nog matchwinnaar. "Op het einde had ik natuurlijk ook nog een tweede kunnen scoren, maar hun keeper deed het goed. Wij waren alleszins de dominante ploeg vandaag, maar we hebben hen een cadeau gegeven."