Lang niet tevreden over zijn prestatie, maar trainer Clement looft Nederlander

Lang niet tevreden over zijn prestatie, maar trainer Clement looft Nederlander

Gepubliceerd: maandag 26 oktober 2020 om 14:00ma 26-10-2020 om 14:00

Laatste update: maandag 26 oktober 2020 om 14:02ma 26-10-2020 om 14:02

Club Brugge is er zaterdag niet in geslaagd om punten te pakken tegen Oud-Heverlee Leuven. Het ging met 2-1 onderuit tegen de Leuvenaren. Nochtans hadden de Bruggelingen genoeg kansen op meer doelpunten. En dan vooral Noa Lang, die enkele goede kansen verkwistelde.

Bij een gelijke stand kreeg Lang twee bijzonder goede kansen om de score te vergroten. Hij vergat echter te scoren en zag OHL uiteindelijk nog de overwinning pakken. Dat Lang moest scoren, gaf hij zelf ook aan op Instagram. 'Ik ben verantwoordelijk voor het niet afmaken van de wedstrijd', schreef hij. Zijn trainer, Philippe Clement, was wel tevreden over de prestatie van Lang.

"Ons plan met Noa werkte goed - hij heeft ook de kwaliteiten om dat te doen", klonk het tegenover Het Laatste Nieuws. "Fysiek heeft hij nog niet het niveau dat hij moet hebben, maar nu liet hij alweer goeie dingen zien. En dan gaat het over details. Net voor de rust gaat hij goed door, lobt hij de keeper goed, maar dan valt de bal op de paal. In andere matchen gaat die bal misschien wel binnen", aldus Clement.

Lang mag alleszins hopen op meer minuten de komende weken. Tegen Zenit Sint-Petersburg viel de Nederlander in, tegen Lazio zou hij weleens mogen hopen op een basisplek.

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

I take responsibility for not killing this game, but wednesday we go again

Een bericht gedeeld door Noa Noëll Lang (@noano17) op

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Poll

Moet Lang in de basis blijven staan?

Ja
74%
Nee
26%
(84 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws