Dury baalt na zure nederlaag: Het licht ging vijf minuten uit bij ons

Dury baalt na zure nederlaag: "Het licht ging vijf minuten uit bij ons"

Gepubliceerd: zondag 25 oktober 2020 om 18:45zo 25-10-2020 om 18:45

Zulte Waregem heeft met 3-0 verloren tegen KV Oostende. Op amper zes minuten slikte het drie goals. Dat baart coach Francky Dury duidelijk zorgen. 

"Of ik het eerste halfuur goed vond? Ja, maar daar koop ik niets mee. Bij ons ging het licht vijf minuten uit en daar profiteert Oostende van met drie goals", zucht Dury bij Sporza.

Dury probeert ook positieve dingen te zien. "Onze tweede helft was acceptabel. Zij hadden kansen op de counter, maar dat neem je er ook bij: 4-0 of 5-0 maakt niets uit. We hebben er alles aan gedaan om de aansluitingstreffer te maken en om vertrouwen op te doen. Daar zijn we niet in geslaagd. Het is zuur dat je op vijf minuten na de wedstrijd volledig onder controle hebt."

Essevee blijft zo in de degradatiezone. "We zitten in de hoek waar de klappen vallen. Volgende week is er de derby tegen KV Kortrijk en we moeten rechtstaan, zo simpel is het. Ik heb me behoorlijk kwaad gemaakt tijdens de rust. De manier waarop die tegengoals vallen, dat heb je niet graag als coach. Maar na de pauze zag ik een team dat wilde terugkeren. We moeten hier door."

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws