Ik lees elke dag over Kompany, maar zelden over uitstekend werk van Clement

"Ik lees elke dag over Kompany, maar zelden over uitstekend werk van Clement"

Gepubliceerd: vrijdag 23 oktober 2020 om 13:15vr 23-10-2020 om 13:15

Oud-Heverlee Leuven krijgt zaterdag bezoek van Club Brugge. Coach Marc Brys heeft duidelijk respect voor de regerend kampioen én voor coach Philippe Clement.

"Ik lees bijna dagelijks iets over Vincent Kompany, maar zelden berichten de media over het uitstekende werk dat Clement en zijn staf verrichten bij Club Brugge", vertelt Brys op de website van OHL. "Je ziet heel duidelijk de hand van Clement bij Club Brugge. Heel erg knap en gedurfd dat de technische staf van Club tegen Zenit zo veel initiatief toonde en vol voor de overwinning ging."

Brys heeft dan ook met plezier naar die partij gekeken. "Ik ben als Belg erg trots op die uitslag in de Champions League en zeker op de manier waarop die tot stand kwam. Chapeau, echt waar! Club Brugge is veruit het beste wat het Belgisch voetbal momenteel te bieden heeft."

Brys heeft echter geen schrik voor Club. "Ik heb het al enkele keren gezegd, wij vangen elke wedstrijd aan met de intentie om de drie punten te pakken. Dat zal zaterdag niet anders zijn. Worden wij gepakt door een beter team dat verder staat dan wij, dan moeten we daaruit leren. We zullen morgen niet spelen met de handrem op, maar zullen er vol voor gaan en in onze kwaliteiten spelen."

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Poll

Gaat Club Brugge winnen op OHL?

Ja
75%
Nee
25%
(112 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws