Moet Antwerp zich zorgen beginnen maken? “Op termijn één probleem”

Moet Antwerp zich zorgen beginnen maken? “Op termijn één probleem”

Gepubliceerd: donderdag 22 oktober 2020 om 07:46do 22-10-2020 om 07:46

Royal Antwerp Football club was na de bekertriomf twijfelend aan het seizoen begonnen, maar heeft intussen de weg naar de top van het klassement ingezet. Walter Meeuws laat zich tegenover Het Laatste Nieuws uit over The Great Old.

Meeuws ziet echter één groot probleem op termijn. "Zij zijn de weg aan het plaveien om vanaf nu altijd bij de eerste drie te zitten. En het gaat hen nog lukken ook. 'k Zie op termijn één probleem: wie komt er in de plaats van Mbokani? Dat wordt heel belangrijk, want die is echt onmisbaar.”

Antwerp heeft het moeilijk als Mbokani niet scoort. “Als enige. Als hij niet scoort, zie je dat ze moeilijker winnen. Elke ploeg die aan de top wil spelen , moet een centrumspits hebben die vlot scoort. Da's ook een van de problemen bij Anderlecht nu. Die moesten Mbokani niet hebben zeker, hé?"

Kampioen?
Antwerp speelt volgens Meeuws nog niet mee om het kampioenschap in de Jupiler Pro League. "Nee, dat niet. Of het moet zijn dat Dieu er 25, 30 inschiet. Maar top vier halen ze wel. Antwerp spreekt die ambitie ook uit, en de supporters zullen het graag horen. Ze hebben lang genoeg in het vagevuur gezeten."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Poll

Heeft Meeuws hier gelijk?

Ja
78%
Nee
22%
(267 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws