Breaking news

Is huurdeal Zulj een schot in de roos? "Fans willen hem nu al overkopen"

OFFICIEEL: Cocu verwelkomt ex-Feyenoord-spits bij Derby County

OFFICIEEL: Cocu verwelkomt ex-Feyenoord-spits bij Derby County

Gepubliceerd: vrijdag 16 oktober 2020 om 08:28vr 16-10-2020 om 08:28

Colin Kazim-Richards heeft een nieuwe club gevonden. De voormalig Feyenoord-aanvaller gaat spelen voor Derby County. De aanvaller heeft een contract getekend tot het einde van dit seizoen.

Dat maakt Derby County via officiële kanalen bekend. De 34-jarige Kazim-Richards was transfervrij na zijn vertrek bij het Mexicaanse CF Pachuca. Derby County wordt de zestiende club voor Kazim-Richards, die in het verleden ook onder contract stond bij Feyenoord.

De spits keert nu terug naar Engeland, waar hij voor het laatst actief was in 2012/2013. Kazim-Richards moet voor doelpunten gaan zorgen bij Engelse tweedeklasser. Derby County begon matig aan het nieuwe seizoen in de Championship: in vier duels werden er drie punten gepakt.

Kazim-Richards trainde al even mee bij de club en wist de leiding te overtuigen. "Colin heeft flink wat ervaring, hij heeft gespeeld in veel verschillende landen over de hele wereld. Hij biedt ons een extra optie in de spits", is trainer Philippe Cocu tevreden. "Hij trainde al met ons mee en dat gaf ons de kans om te kijken hoe fit hij was."

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws