Rennes is ambitieus met Doku: “Staat op de radar van alle grootste clubs”

Rennes is ambitieus met Doku: “Staat op de radar van alle grootste clubs”

05-10-2020 22:38
3

Jérémy Doku maakt de overstap van RSC Anderlecht naar Stade Rennes. De Franse club speelt dit seizoen Champions League en is ambitieus met zijn nieuwe aanwinst.

Op de clubwebsite werd Jérémy Doku voorgesteld. Voorzitter Nicolas Holveck is in de wolken: “Dit is een belangrijke transfer voor ons. Het team begint goed te draaien en we hopen dat deze laatste versterkingen in staat zullen zijn om voor dat extra te zorgen die ons zullen meehelpen in de competitie en in de Champions League. Doku staat op de radar van alle grootste clubs. Rennes kan vandaag met deze clubs concurreren. Voor Jérémy is dit een fantastische kans.”

Doku zelf nam ook al afscheid van de Anderlecht-fans. De aanvaller sprak ook op de website van Rennes. “Ik ben erg blij om te tekenen voor een club als Stade Rennes. Ik ben erg ongeduldig en ik wil gewoon op het veld staan en spelen. De Ligue 1 is een niveau hoger dan de Jupiler Pro League. Ik zal moeten laten zien waartoe ik in staat ben, maar ik ben er klaar voor”, aldus een gretige Doku.