Transfer bijna rond: nieuwe Anderlecht-middenvelder wordt gespot in Neerpede

Transfer bijna rond: nieuwe Anderlecht-middenvelder wordt gespot in Neerpede

05-10-2020 08:52 Laatste update: 14:28
44

RSC Anderlecht staat op het punt om Jérémy Doku (18) voor ruim 26 miljoen euro plus bonussen te verkopen aan Stade Rennes. Dit zorgt voor financiële ademruimte, zo blijkt meteen. Anderlecht zal Josh Cullen namelijk niet huren, maar definitief inlijven.

Anderlecht zal de dag maandag afronden. 'Volgens onze informatie zal de club Josh Cullen (24) bij West Ham halen. De onderhandelingen gaan de goeie richting uit, het gaat om een definitieve transfer van ongeveer 500.000 euro. Cullen is Iers international, hij heet een bijter op het middenveld te zijn, iets waar Anderlecht nood aan heeft', aldus Het Laatste Nieuws.

West Ham verhuurde hem de voorbije jaren aan onder meer Bradford, Bolton en Charlton. In het Lotto Park moet hij concurreren met Adrien Trebel, Albert Sambi Lokonga en Peter Zulj. Naast Cullen zoekt Anderlecht ook nog een vervanger voor Doku, al beseffen ze bij de Brusselaars dat de tijd dringt.

Update: De transfer van Josh Cullen naar Anderlecht is zo goed als afgerond. De Ierse international werd dinsdagmiddag gespot in Neerpede, waar hij volgens La Dernière Heure zijn medische testen kwam afleggen. Als alles goed verloopt, zal de transfer in de loop van dinsdagnamiddag helemaal afgerond worden.