'Na Vanaken kon ook Mignolet vertrekken, Club Brugge zei meteen nee'

'Na Vanaken kon ook Mignolet vertrekken, Club Brugge zei meteen nee'

Gepubliceerd: donderdag 1 oktober 2020 om 21:16do 01-10-2020 om 21:16

Club Brugge moest op de laatste dagen van de transferperiode nog vrezen voor een vertrek van Hans Vanaken. De middenvelder van Blauw-Zwart wordt gevolgd door onder andere West Ham United. Hij is niet de enige sterkhouder die kon vertrekken. Ook Simon Mignolet kon rekenen op flink wat interesse.

Zo weet Het Laatste Nieuws dat heel wat buitenlandse clubs na het sterke seizoen van Mignolet geïnformeerd hebben bij Club Brugge naar de voorwaarden van de doelman. Onder andere Aston Villa, Stade Rennes en enkele Spaanse ploegen dachten aan de sterkhouder van Club Brugge. Het antwoord van Blauw-Zwart was echter bijzonder duidelijk: Nee, hij mag niet vertrekken.

Blauw-Zwart was en is namelijk helemaal niet van plan om de Rode Duivel te laten gaan. De nu 32-jarige doelman past nog steeds in het langetermijnproject van Club Brugge en is daar een belangrijk onderdeel van. Daarnaast wil Club Brugge ook Hans Vanaken absoluut niet laten gaan. Zo legde West Ham een bod van meer dan vijftien miljoen euro neer, maar dat werd ook afgewezen.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws