UPDATE: 'Club Brugge denkt aan jackpot voor Vanaken en verbeterd contract'

UPDATE: 'Club Brugge denkt aan jackpot voor Vanaken en verbeterd contract'

Gepubliceerd: donderdag 1 oktober 2020 om 07:25do 01-10-2020 om 07:25

Laatste update: donderdag 1 oktober 2020 om 12:23do 01-10-2020 om 12:23

Hans Vanaken wordt nadrukkelijk met een transfer in verband gebracht. West Ham United wil ver gaan voor de sterkhouder van Club Brugge. Het Laatste Nieuws meldt dat de Engelse club meer dan vijftien miljoen euro op tafel wil leggen.

Club Brugge wil zijn spelmaker echter niet laten gaan. Zelfs een miljoenenbedrag kan Blauw-Zwart niet overtuigen. ‘Hans Vanaken (28) is topprioriteit voor West Ham United FC, dat een bod van meer dan 15 miljoen euro heeft uitgebracht bij Club Brugge. Onvoldoende, vindt de landskampioen. Vanaken is met zijn goals en assists té belangrijk’, klinkt het.

De kans is aldus klein dat Vanaken Club Brugge nog zal verlaten. De tweevoudig Gouden Schoen is té belangrijk voor de Belgische landskampioen. Het bod van meer dan vijftien miljoen euro kan tellen, maar Blauw-Zwart incasseert al tientallen miljoenen door de Champions League, waar het Vanaken ook nodig zal hebben. Hij heeft nog een contract tot 2024.

Update: Volgens Het Laatste Nieuws wil Club Brugge Vanaken enkel voor de echte jackpot laten gaan. Het zou denken aan een bedrag van 32 miljoen euro. Dat geld ontving KAA Gent voor Jonathan David. Blauw-Zwart wil graag door met Vanaken en overweegt daarom het contract van Vanaken opnieuw open te breken met betere voorwaarden. In de zomer van 2019 verlengde Vanaken de laatste keer zijn contract bij Club Brugge. 

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws