Balette (Gent) is blij met nieuwe kans voor Thorup: Ik geloof dat het zal lukken

Balette (Gent) is blij met nieuwe kans voor Thorup: "Ik geloof dat het zal lukken"

Gepubliceerd: vrijdag 25 september 2020 om 08:00vr 25-09-2020 om 08:00

Jess Thorup (50) heeft een nieuwe uitdaging beet. De Deen tekende voor drie seizoenen bij KRC Genk, waar hij Hannes Wolf opvolgt. Peter Balette, de gewezen assistent van Thorup bij KAA Gent én Limburger, gelooft dat hij zal slagen in de Luminus Arena.

"Ik ben blij dat Jess zo snel weer een kans krijgt", aldus Balette in Het Nieuwsblad. "Ik weet zeker dat veel mensen hem dat gunnen, hij heeft in België immers een mooi parcours afgelegd. Of hij matcht met Genk, zal nog moeten blijken. Maar ik geloof dat het zal lukken. Ik heb er zelf ook nog gewerkt. Als je als coach van Genk aandacht hebt voor de fans, word je er op handen gedragen."

Balette is ervan overtuigd dat Genk en Thorup een goede match zijn. "En net dat is een van zijn grote kwaliteiten. Natuurlijk zal Jess resultaten moeten boeken, dat is de basis van alles. Maar als die meezitten, zal hij de fans snel achter zich krijgen. Hij is enorm sociaal, staat open voor iedereen en je krijgt van hem zelden een neen, wel bijna altijd een ja."

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Poll

Is Thorup een goede keuze voor KRC Genk?

(1521 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws