Standard komt met update over blessure en moet Lestienne weken missen

Standard komt met update over blessure en moet Lestienne weken missen

Gepubliceerd: maandag 14 september 2020 om 16:10ma 14-09-2020 om 16:10

Maxime Lestienne viel in de wedstrijd tegen Oud-Heverlee Leuven geblesseerd uit. Standard Luik komt op de officiële kanalen met een update over de flankaanvaller.

De Rouches moeten Lestienne een aantal weken missen. ‘Maxime Lestienne moest zaterdag geblesseerd het veld verlaten in Leuven. Verschillende onderzoeken brachten aan het licht dat onze flankaanvaller een scheurtje heeft opgelopen in zijn rechterhamstrings (een myo-apo neurotische loskoppeling van de musculus semitendinosus). Zijn onbeschikbaarheid wordt geschat op 3 à 4 weken’, klinkt het op de webstek van Standard.

Standard ging met 1-0 onderuit op het veld van de promovendus. Mehdi Carcela maakte voor het eerst minuten en door de blessure van Lestienne krijgt de Marokkaanse middenvelder misschien wel een eerste basisplaats onder Philippe Montanier.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Voor de voetbalromantici onder ons, vanavond krijgen we een Brussels onderonsje in Eerste Klasse B: RWDM versus Union! #RWDM #Union #UnionSintGillis #EersteKlasseB #1B #JPL #ProLeague #Molenbeek #Brussel

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie) op

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws