Doku na eerste doelpunt voor Rode Duivels: Sommigen zeiden dat ik te jong was

Doku na eerste doelpunt voor Rode Duivels: "Sommigen zeiden dat ik te jong was"

09-09-2020 07:15
45

Jérémy Doku (18) mocht tegen IJsland voor het eerst aan de aftrap verschijnen voor onze Rode Duivels. Het goudhaantje van RSC Anderlecht begon gezapig aan de partij, maar tijdens de tweede helft maakte Doku zijn eerste doelpunt voor de nationale ploeg. Toch is de flankflitser kritisch.

De spurtbom van Anderlecht beseft dat zijn eerste helft matig was. "In het begin was het wat zoeken. Ik wist niet goed hoe ik moest lopen en miste controles waarvan ik dacht: Huh? Ik was mezelf niet, maar ik groeide in de match", aldus Doku in Het Nieuwsblad.

In de tweede helft werd hij bekroond voor het harde werk. "Sprinten, een man uitschakelen en scoren met een plaatsbal: dit was een droomgoal. Ik bekeek de beelden al en zal ze nog herbekijken. Al was alles nóg mooier geweest met publiek."

"Sommigen zeiden dat ik te jong was voor deze selectie en dat ik dit niet verdiende. Wel, dit was mijn antwoord. Ik weet best hoe ik mijn snelheid moet gebruiken. Al besef ik zelf nog niet goed wat me overkomt", besluit Doku.