Odoi verlengt bij Fulham: “Had een groot aandeel in promotie Premier League”

Odoi verlengt bij Fulham: “Had een groot aandeel in promotie Premier League”

08-09-2020 14:15 Laatste update: 08-09-2020 14:15
Premier League 1 Reacties

Denis Odoi mag dan toch blijven bij Fulham FC. De promovendus werd afgelopen weken gelinkt met verschillende rechtsbacks, wat de positie van Odoi in gedrang zou brengen. Dinsdag maakt Stirr Associates, zijn makelaarskantoor, echter bekend dat de Leuvenaar een nieuw contract heeft getekend tot 2022.

Begin augustus zag het er heel goed uit voor Odoi en Fulham. The Cottagers dwongen toen via de play-offs de promotie naar de Premier League af. Voor Odoi zelf braken toen spannendere tijden aan, want Fulham werd herhaaldelijk in verband gebracht met flankverdedigers. Gisteren (maandag) werd daar de naam van Kenny Tete van Olympique Lyon aan toegevoegd.

Wat er ook van de transfergeruchten mag waar zijn, Odoi heeft bevestiging gekregen van zijn club dat het nog steeds op hem rekent. Hij tekende in Engeland een nieuw contract tot 2022, met de optie op een extra jaar.

Update: Het duurde een paar dagen, maar nu heeft ook Fulham laten weten dat Odoi zijn contract heeft verlengd. Onze landgenoot ligt nu tot medio 2022 onder contract in Craven Cottage.

Update: Op de clubwebsite van Fulham heeft Denis Odoi zelf gereageerd op zijn contractverlenging: “Ik ben gelukkig, dit en volgend seizoen blijf ik sowieso bij de club. Ik geniet van het leven hier dus ik ben heel blij dat ik hier nog twee jaar kan blijven. Ook Tony Khan is in de wolken: “Denis had een groot aandeel in de promotie naar de Premier League. Hij is zeer competitief met een grote werkethiek”, klinkt het.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie