'Fulham denkt aan nieuwe rechtsachter, Odoi moet vrezen voor plek'

'Fulham denkt aan nieuwe rechtsachter, Odoi moet vrezen voor plek'

Denis Odoi moet mogelijk vrezen voor zijn plek bij Fulham. De Engelse ploeg is op zoek naar een nieuwe rechtsachter en denkt daarvoor aan Kenny Tete.

Volgens Eurosport staat de 24-jarige Nederlander op het punt om zich te verbinden aan Fulham, dat begin augustus via de play-offs promotie naar de Premier League afdwong. The Cottagers hebben sindsdien 25 miljoen in nieuwe spelers geïnvesteerd en zouden nu dus ook jacht maken op Tete.

De dertienvoudig Oranje-international speelt sinds 2017 voor Olympique Lyon en ligt nog tot het einde van het seizoen vast bij L'OL. Tete heeft tachtig officiële wedstrijden namens de Fransen op zijn naam staan, maar was zelden een vaste waarde. Tijdens de eerste wedstrijd van het nieuwe Ligue 1-seizoen – 4-1 tegen Dijon – moest hij het doen met een invalbeurt van negentien minuten.

De komst van Tete zou slecht nieuws kunnen betekenen voor Odoi, die sinds 2016 uitkomt voor de Engelse club. Afgelopen seizoen was hij met 39 gespeelde partijen nog basispion bij The Cottagers.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie