Wolf kijkt uit naar Standard: “Deze week wel met aanvallers kunnen trainen

Wolf kijkt uit naar Standard: “Deze week wel met aanvallers kunnen trainen"

22-08-2020 14:30
10

Vorige speeldag speelde KRC Genk 1-1 gelijk tegen promovendus OH Leuven. Trainer Wolf was alles behalve tevreden. De Duitse coach is wel over de gang van zaken deze week, zei hij aan Het Belang van Limburg.

Wolf heeft de wedstrijd van vorige week achter zich gelaten. “De ontgoocheling is omgebogen in extra motivatie voor de wedstrijd tegen Standard”, zei hij, “Zowel op training als op de match moet je tonen dat je de knop hebt omgedraaid.” Wolf is tevreden over de trainingen deze week. “Vorige week zat Bongonda in quarantaine, Dessers was op zijn hoofd gevallen, en ook Ito en Onuachu hadden kwaaltjes”, zegt Wolf. Deze week heeft KRC Genk wel volwaardig kunnen trainen volgens Wolf.

Over de opstelling gaf Wolf nog geen informatie. Het is opgevallen dat een systeem met twee spitsen erg goed gaat bij KRC Genk. Wolf is meer bezig met het aanpakken van de wedstrijd. “We moeten compact zijn tegen een tegenstander die erg resoluut is in de duels. Die zes op zes van Standard is niet toevallig”, aldus Wolf.