Sneijder (36) hakt de knoop door en maakt dan toch géén comeback

Sneijder (36) hakt de knoop door en maakt dan toch géén comeback

Gepubliceerd: vrijdag 21 augustus 2020 om 16:46vr 21-08-2020 om 16:46

Het is nu officieel: Wesley Sneijder keert niet meer terug als voetballer. Hij heeft besloten om definitief een punt te zetten achter zijn voetballoopbaan en dat is slecht nieuws voor FC Utrecht, dat hoopte op zijn komst.

Het management van Sneijder laat aan het Algemeen Dagblad weten dat hij definitief niet meer terugkeert als voetballer. "Ik begrijp het wel. Het zou een hele uitdaging voor hem zijn geworden om fit genoeg te worden en weer op dit niveau te spelen. Zeker nu, want er staat een aardige selectie inmiddels. Het was leuk geweest, maar ik respecteer zijn besluit", reageert Frans van Seumeren, grootaandeelhouder van Utrecht, in het AD.

Dat Sneijder niet meer terugkeert als voetballer zat er al aan te komen. Via 'zijn' club DHSC moest hij kilo's kwijt zien te raken en fit worden, maar al snel bleek dat een rentree er nooit echt in zat. 

Supporters van Utrecht zullen Sneijder dus niet meer als prof verwelkomen, maar op 9 juli 2021 speelt hij zijn uitgestelde afscheidswedstrijd met en tegen topspelers met wie hij tijdens zijn carrière speelde. "Reken erop dat Wesley blijft trainen om die wedstrijd goed voor de dag te komen", zegt zaakwaarnemer Guido Albers.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws