Didillon legt keuze voor Cercle Brugge uit: “Een interessant project en omgeving”

Didillon legt keuze voor Cercle Brugge uit: “Een interessant project en omgeving”

19-08-2020 18:27
5

Thomas Didillon heeft voor Cercle Brugge gekozen. De voormalige doelman van RSC Anderlecht en KRC Genk heeft ook al zijn eerste match achter de rug tegen Antwerp. Er werd met 2-1 gewonnen.

“In deze fase van mijn carrière wil ik zo veel als mogelijk spelen en niet op de bank of de tribune zitten”, begint Didillon op de webstek van Cercle. “Bovendien biedt Cercle een interessant project waarbij de middelen aanwezig zijn om dagelijks te werken in een goede omgeving.”

“In de eerste plaats wordt er van mij verwacht om goed te presteren en zo mee te helpen om de doelstellingen van Groen-Zwart te bereiken”, gaat de sluitpost verder. “Tegelijk heb ik al de nodige ervaring en zal ik mijn ploegmakkers waar mogelijk met veel plezier helpen om hun talent om te zetten in prestaties.”

“De manier waarop we vandaag als team gestreden hebben op het veld geeft in ieder geval veel goesting om verder aan de slag te gaan. Er heerst een goede sfeer en tegelijk wordt er heel toegewijd gewerkt op training. Vanaf nu is het aan mij om de prestaties te laten spreken en telt de trainingsarbeid tijdens de week en de prestaties tijdens het weekend. Dan zien we hoe ver we geraken dit seizoen."