Meunier onthult extravagante feestjes bij PSG: 'In Brugge gingen we biljarten ...'

Meunier onthult extravagante feestjes bij PSG: 'In Brugge gingen we biljarten ...'

Gepubliceerd: maandag 10 augustus 2020 om 19:33ma 10-08-2020 om 19:33

Laatste update: maandag 10 augustus 2020 om 19:46ma 10-08-2020 om 19:46

Thomas Meunier nam deze zomer afscheid van Paris-Saint Germain. Hij koos voor een transfer naar Borussia Dortmund. Daarmee nam hij ook afscheid van het leven in Parijs en de verjaardagsfeestjes van zijn ploegmaats.

Die waren volgens Meunier ook onvergetelijk. "De verjaardagsfeestjes bij PSG waren echt ongelooflijk", vertelt Meunier bij RTBF. "Bij Club Brugge gingen we voor een verjaardagsfeestje biljarten of iets drinken. Maar bij PSG was het echt extravagant", aldus de rechtsachter.

"De verjaardagsfeestjes waren een afspiegeling van de club. Er werd een gebouw afgehuurd, een paleis. Er werden feestjes gehouden met honderden mensen. Je kon bij PSG zien dat ze meer waren dan voetballers, het waren sterren. Dat vind ik echt gek."

Al amuseerde Meunier er zich naar eigen zeggen wel altijd. "Zulke dingen creëren wel een groepsgevoel en dat heb je nodig. Maar het is niet op een normale manier georganiseerd. Het is op de Parijse manier georganiseerd. Het was iets nieuws voor mij om deze wereld te kunnen ontdekken", aldus Meunier.

Onder andere Neymar liet zich de voorbije jaren nog opmerken met zijn verjaardagsfeestjes. Zijn vorige verjaardag werd gevierd in de YoYo nachtclub. Daar kwam heel wat kritiek op van coach Thomas Tuchel, die het maar moeilijk kon aanvaarden dat er 48 uur voor een partij nog feest werd gevierd.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Voor de voetbalromantici onder ons, vanavond krijgen we een Brussels onderonsje in Eerste Klasse B: RWDM versus Union! #RWDM #Union #UnionSintGillis #EersteKlasseB #1B #JPL #ProLeague #Molenbeek #Brussel

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie) op

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws