Breaking news

'Frustratie na passoefening leidt tot gevecht, Batshuayi slaat Milivojevic neer'

OFFICIEEL: RWDM versterkt zich met ex-speler van Lokeren en Cercle Brugge

OFFICIEEL: RWDM versterkt zich met ex-speler van Lokeren en Cercle Brugge

Gepubliceerd: vrijdag 7 augustus 2020 om 08:45vr 07-08-2020 om 08:45

RWDM mocht dankzij het verdwijnen van Sporting Lokeren, KSV Roeselare en Excelsior Virton de stap naar het profvoetbal zetten. Om in Eerste Klasse B geen mal figuur te slaan, zijn de Brusselaars zeer actief op de transfermarkt. Nu komt ook Ivan Yagan de rangen versterken.

Dat nieuws maakte RWDM bekend via de officiële kanalen. Yagan komt over van het Finse IFK Mariehamn. Meer bekend is de 30-jarige flankspeler echter van zijn verleden bij onder meer Sporting Lokeren, Cercle Brugge, Lierse SK en KAS Eupen. Yagan tekende in Molenbeek een contract voor één seizoen plus een jaar optie.

In totaal heeft Yagan ruim 200 wedstrijden op de teller in het Belgische profvoetbal. Daarin was de winger goed voor 55 doelpunten en 17 assists. Eerder haalde RWDM ook al onder meer Mehdi Terki (ex-Lokeren), Nicolas Rommens (Roeselare), Stelvio Cruz (Virton) en Tracy Mpati (Lokeren) in huis.

⚠️ NEW TRANSFER ⚠️ Nom/Naam: YAGAN Prénom/Voornam : IVAN Âge/leeftijd : 30 Taille/Lengte: 1m75 Position/positie : Milieu...

Geplaatst door RWDM 47 - Officiel op Donderdag 6 augustus 2020
Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Poll

Kan RWDM vlot meedraaien in 1B?

Ja, volgens mij spelen ze aan de top
11%
Ja, ze hebben een rustig seizoen
53%
Nee, ze spelen tegen de degradatie
36%
(179 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws