OFFICIEEL: RWDM versterkt zich met ex-speler van Lokeren en Cercle Brugge

OFFICIEEL: RWDM versterkt zich met ex-speler van Lokeren en Cercle Brugge

07-08-2020 08:45
2

RWDM mocht dankzij het verdwijnen van Sporting Lokeren, KSV Roeselare en Excelsior Virton de stap naar het profvoetbal zetten. Om in Eerste Klasse B geen mal figuur te slaan, zijn de Brusselaars zeer actief op de transfermarkt. Nu komt ook Ivan Yagan de rangen versterken.

Dat nieuws maakte RWDM bekend via de officiële kanalen. Yagan komt over van het Finse IFK Mariehamn. Meer bekend is de 30-jarige flankspeler echter van zijn verleden bij onder meer Sporting Lokeren, Cercle Brugge, Lierse SK en KAS Eupen. Yagan tekende in Molenbeek een contract voor één seizoen plus een jaar optie.

In totaal heeft Yagan ruim 200 wedstrijden op de teller in het Belgische profvoetbal. Daarin was de winger goed voor 55 doelpunten en 17 assists. Eerder haalde RWDM ook al onder meer Mehdi Terki (ex-Lokeren), Nicolas Rommens (Roeselare), Stelvio Cruz (Virton) en Tracy Mpati (Lokeren) in huis.

⚠️ NEW TRANSFER ⚠️ Nom/Naam: YAGAN Prénom/Voornam : IVAN Âge/leeftijd : 30 Taille/Lengte: 1m75 Position/positie : Milieu...

Geplaatst door RWDM 47 - Officiel op Donderdag 6 augustus 2020

No Poll