Hazard speelt nu zonder pijn, hij is in orde en straalt vertrouwen uit

"Hazard speelt nu zonder pijn, hij is in orde en straalt vertrouwen uit"

Gepubliceerd: donderdag 6 augustus 2020 om 21:15do 06-08-2020 om 21:15

Vrijdag speelt Real Madrid de kraker op Manchester City, maar kan Eden Hazard starten? Volgens coach Zinedine Zidane is dat geen probleem. Zijn sterspeler is fit. 

Hazard sukkelt nochtans al een tijdje met een hardnekkige enkelblessure. “Naar het einde van de competitie toe had hij last, maar nu is hij veel beter. Hij heeft veel tijd gehad om te rusten", aldus Zidane op zijn persconferentie. "Hij is in orde en straalt vertrouwen uit. Het is waar dat hij wat heeft gesukkeld met die blessure, mede ook door het hoge matchritme, maar nu speelt hij zonder pijn."

Het is echter nog niet zeker dat hij kan starten. "Dat zien we morgen, dat is iets tussen de coach en de spelers. Het belangrijkste is dat we allemaal in goede vorm zijn. We hebben net tien dagen voorbereiding achter de rug en iedereen liet wel zijn mening horen over Hazard. Het belangrijkste is dat hij in orde is.”

Voor Real wordt het sowieso een lastige opdracht. Het verloor de heenmatch met 1-2. "We staan in het krijt, maar we zijn gefocust en morgen is al een finale voor ons. Het zal nog maar de tweede wedstrijd van de herstart van de Champions League zijn, dus we zullen proberen een goede prestatie neer te zetten."

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws