Leko over rebel Lamkel Zé: Het is aan hem om zijn ego aan de kant te zetten

Leko over rebel Lamkel Zé: "Het is aan hem om zijn ego aan de kant te zetten"

Gepubliceerd: donderdag 6 augustus 2020 om 19:01do 06-08-2020 om 19:01

Ivan Leko heeft zijn eerste prijs bij Antwerp al binnen. Komende zaterdag begint hij aan zijn eerste competitiematch bij de Great Old tegen Excelsior Moeskroen. Leko kan deze keer een beroep doen op zijn volledig spelerskern, inclusief de zomertransfers. Dat is mogelijk slecht nieuws voor Didier Lamkel Zé.

"Elf en achttien namen selecteren, dat wordt niet gemakkelijk", vertelde Leko tijdens een gesprek met Het Laatste Nieuws. "Ik heb respect voor de ploeg die zaterdag gewonnen heeft, maar zal altijd de beste spelers van het moment opstellen."

Didier Lamkel Zé speelde een verdienstelijke wedstrijd in de gewonnen bekerfinale tegen Club Brugge. Het is echter niet zeker dat hij zaterdag minuten zal krijgen tegen Moeskroen. "We zullen zien. Velen vonden het een groot risico om hem op te stellen, maar voor mij voelde dat niet zo", vervolgde Leko.

"Ik kende hem niet en wist niet dat hij top zou zijn in die wedstrijd. Diep vanbinnen voelde ik dat dit de juiste beslissing zou zijn. Nu is het aan hem om zijn ego aan de kant te zetten en zijn talent te gebruiken. Voor hem, voor zijn familie. Ik hoop dat hij de klik maakt."

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws