Jacques spreekt over Lamkel Zé en situatie Antwerp: “Weten niet waar we spelen”

Jacques spreekt over Lamkel Zé en situatie Antwerp: “Weten niet waar we spelen”

Gepubliceerd: zaterdag 1 augustus 2020 om 20:10za 01-08-2020 om 20:10

Antwerp neemt het in de bekerfinale op tegen Club Brugge. Didier Lamkel Zé begint in de basis. Volgende week neemt The Great Old het thuis op tegen KAA Gent in de Jupiler Pro League, maar de situatie in Antwerpen is onzeker.

Nu weet The Great Old ook niet waar het zal spelen. Volgende week speelt Antwerp normaal gezien thuis tegen KAA Gent. “Nee, we weten nog niet waar we gaan spelen. Dat is nu niet belangrijk. We spelen eerst de bekerfinale. Morgen zien we wel verder. Hadden we verder gespeeld, dan waren we nooit in deze situatie terechtgekomen”, vertelt Sven Jacques voor de camera’s van Sporza.

Lamkel Ze
Ivan Leko kiest voor Lamkel Zé in de basis. “Alle spelers die ter beschikking staan, kon Leko kiezen. Ik ben er zeker van dat Lamkel Ze fysiek klaar is.” De toekomst van Lamkel Zé blijft toch nog onzeker. “Etappe per etappe. Laten we eerst die wedstrijd aanpakken en die winnen afsluiten. Daarna zullen we wel verder zien.”

Club duidelijk favoriet
Jacques duidt Blauw-Zwart als favoriet aan. “Club Brugge is quasi compleet. Als je onze ploeg vergelijkt met die van een paar maanden geleden. We zijn een aantal belangrijke spelers kwijt. Club Brugge is de duidelijke favoriet.”

Als deze finale vroeger had plaatsgevonden had Antwerp meer kans gehad, vindt Jacques. “Op papier klopt dat 100 procent, maar dat wil niet altijd alles zeggen”, aldus de algemeen directeur van Antwerp.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws