'Kompany werkt al aan comeback, terugkeer sneller dan verwacht'

'Kompany werkt al aan comeback, terugkeer sneller dan verwacht'

Gepubliceerd: zaterdag 1 augustus 2020 om 09:01za 01-08-2020 om 09:01

RSC Anderlecht kreeg tijdens de oefenpartij tegen Saint-Étienne bijzonder slecht nieuws. Zo blesseerde Vincent Kompany zich andermaal en leek hij toch een heuse poos buiten strijd te gaan zijn. Uiteindelijk lijkt die blessure toch minder erg dan verwacht.

De verdediger is momenteel revaliderende van zijn blessure aan de adductoren. De verdediger werd door Het Nieuwsblad inmiddels al opnieuw op het trainingsveld gezien. Kompany deed nog niet aan alles mee, maar kon toch al aan enkele oefeningen deelnemen.

Aanvankelijk werd verwacht dat Kompany minstens tot het begin van september out zou zijn met zijn blessure. Nu wordt er aangegeven dat de ervaren man mogelijk toch niet heel augustus buiten strijd zal zijn. De eerste competitiewedstrijd (in principe tegen STVV) komt wel nog te vroeg, waardoor Elias Cobbaut/Marco Kana en Derrick Luckassen aan het seizoen lijken te beginnen als centraal duo achterin.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Goed nieuws voor het Belgisch voetbal! Minister van Sport Ben Weyts laat voetbal dan toch toe op Antwerps grondgebied! #AntwerpFC #Antwerp #KVMechelen #Mechelen #Beerschot #Antwerpen #JPL

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie) op

Poll

Wint Anderlecht ook zonder Kompany van STVV?

(107 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws