Antwerp-directeur doet beklag: 'Bekerfinale zonder fans is absurd'

Antwerp-directeur doet beklag: 'Bekerfinale zonder fans is absurd'

Gepubliceerd: donderdag 30 juli 2020 om 21:02do 30-07-2020 om 21:02

Antwerp en Club Brugge staan zaterdag tegenover elkaar in de bekerfinale. Door het coronavirus wordt die echter niet in al te ideale omstandigheden gespeeld. Dat vindt algemeen directeur van Antwerp Sven Jaecques.

Zo krijgen we onder andere een leeg Koning Boudewijnstadion te zien komende zaterdag. "Een bekerfinale spelen zonder ­publiek is absurd. Dat zou niet mogen", geeft hij aan in Het Laatste Nieuws.

Bovendien zijn er bij Antwerp nog extra zorgen. Zo moet het onder andere zonder sterkhouders Wesley Hoedt en Sinan Bolat doen, die zijn vertrokken. Nieuwelingen mogen niet spelen. "Om dan een wedstrijd van zo'n belang ook zonder nieuwe spelers te moeten spelen, dat is al helemaal van de pot gerukt. En bovendien initieel ook niet zo beslist", aldus Jaecques.

"Maar we kunnen niet anders, het virus eist extreme maatregelen. Club is op dit moment en al een tijd de beste ploeg van België. Aan ons en onze ploeg om te groeien en ooit ook op het hoogste niveau te staan en de beste te zijn", besluit hij.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Poll

Heeft hij gelijk?

(274 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws