Club Brugge legt Knokke makkelijk over de knie in laatste oefenmatch

Club Brugge legt Knokke makkelijk over de knie in laatste oefenmatch

Gepubliceerd: zondag 26 juli 2020 om 16:50zo 26-07-2020 om 16:50

Laatste update: zondag 26 juli 2020 om 17:00zo 26-07-2020 om 17:00

Een dag na de Brugse Metten tegen Lille OSC (2-0 winst) heeft Club Brugge zijn laatste oefenwedstrijd van de voorbereiding afgehaspeld. De troepen van Philippe Clement wonnen makkelijk tegen FC Knokke: 5-0.

De coach van Blauw-Zwart koos voor een mix van jeugd en ervaring tegen de amateurclub. De wedstrijd was nog maar een aantal minuten bezig toen Siebe Schrijvers zijn ploeg al op voorsprong zette. Hij haalde uit van buiten de zestien en gaf Sven Dhoest (ex-Club Brugge) geen kans. 

Even later was Schrijvers de aangever: zijn hoekschop werd binnengekopt door Noah Aelterman. Ook na de rust bleef de thuisploeg druk zetten. Schrijvers was weer de grote man bij de 3-0. De aanvaller strafte het geknoei in de verdediging van Knokke genadeloos af.

Het vierde doelpunt kwam van de voet van Michael Krmencik. De Tsjech mocht aanleggen vanop de penaltystip en verschalkte Dhoest. Het eerste doelpunt voor de spits in het shirt van Club Brugge. Cissé Sandra mocht nadien nog de forfaitscore op het bord zetten.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws