Inter zet Juventus nog even onder druk, Lukaku werkt aan fraaie statistieken

Inter zet Juventus nog even onder druk, Lukaku werkt aan fraaie statistieken

Gepubliceerd: zaterdag 25 juli 2020 om 21:26za 25-07-2020 om 21:26

Juventus weet na de wedstrijd tussen Genoa en Internazionale van zondagavond wat het moet doen. De Nerazzurri wonnen hun uitduel met de laagvlieger met 0-3 en namen de tweede plek in de Serie A van Atalanta Bergamo over: als Juventus dit weekend kampioen wil worden, zal het zondagavond moeten winnen van Sampdoria.

Heel veel viel er niet te beleven in het Stadio Luigi Ferraris, waar Inter de controle had en doelpogingen schaars waren. De gasten uit Milaan kwamen na ruim een half uur op voorsprong: Romelu Lukaku was te sterk voor tegenstander Cristián Zapata en kopte een voorzet van Cristiano Biraghi binnen. Zapata claimde nog een overtreding van de Rode Duivel, maar de arbitrage was onverbiddelijk.

Genoa mocht nog lange tijd hoop koesteren op een gelijkmaker, die echter geen moment in de lucht hing. In de slotfase liep Inter zelfs nog uit naar een ruime overwinning. Alexis Sánchez werkte een voorzet van Victor Moses binnen en Lukaku maakte na een fraaie individuele actie zijn tweede van de avond en zijn 23ste van het Serie A-seizoen: 0-2 en 0-3.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws