OFFICIEEL: Lommel stelt volgende aanwinst Verschueren voor

OFFICIEEL: Lommel stelt volgende aanwinst Verschueren voor

15-07-2020 09:30 Laatste update: 17-07-2020 09:10
20

SK Lommel rondde nog maar pas de komst van het Costa Ricaanse talent Manfred Ugalde af, maar de volgende transfer is al op til. Zo haalt de ambitieuze 1B-club Arno Verschueren weg bij NAC Breda. Dat weet Het Belang van Limburg.

De 23-jarige Verschueren, afgelopen seizoen goed voor zeven goals en drie assists, werd in 2016 door NAC overgenomen van KVC Westerlo en heeft in Breda nog een contract tot medio 2021. Lommel moet dus een transfersom op tafel leggen om onze landgenoot los te weken bij de Nederlandse tweedeklasser. Verschueren kan bij de 1B-club een meerjarig contract tekenen en een akkoord wordt een dezer dagen verwacht.

Bij Lommel is komend seizoen onder meer Stijn Wuytens actief. Pieter van der Veen, tot voor kort bondscoach van de Nederlandse U17, tekende onlangs een contract als assistent-trainer bij de club, terwijl Liam Manning de hoofdcoach wordt. Lommel maakt sinds kort deel uit van de City Football Group, waar ook Manchester City, New York City FC, Melbourne City en andere clubs toe behoren.

Update: Lommel heeft de komst van Verschueren bekendgemaakt via de officiële kanalen. De middenvelder tekende een overeenkomst tot medio 2023 met één jaar optie.