‘Clubs staan in de rij voor Vertonghen, ook Manchester City polst naar verdediger’

‘Clubs staan in de rij voor Vertonghen, ook Manchester City polst naar verdediger’

Gepubliceerd: dinsdag 14 juli 2020 om 14:28di 14-07-2020 om 14:28

Laatste update: dinsdag 14 juli 2020 om 15:41di 14-07-2020 om 15:41

Jan Vertonghen zijn contract bij Tottenham Hotspur loopt af. Daardoor is hij voor veel clubs een interessant transfertarget. Volgens The Telegraph heeft ook Manchester City voorzichtig gepolst voor de Rode Duivel.

Vertonghen zelf zou naar verluidt geduldig afwachten. De linksbenige verdediger wil komend seizoen het liefst Champions League spelen in een mooie stad voor een mooi salaris. Een nieuwe taal leren en de contractduur zijn ook zaken waar Vertonghen rekening mee houdt.

Spanje en Italië zijn mogelijke bestemmingen met Internazionale, AS Roma en Napoli als mogelijke clubs. In Spanje zijn Betis, Sevilla en Valencia op zoek naar een linksvoetige verdediger. Ook kan Vertonghen in Engeland blijven. Manchester City speurt ook naar een extra verdediger.

Pep Guardiola heeft echter een lijstje met topverdedigers waaronder onder meer Kalidou Koulibaly (ex-KRC Genk). Vertonghen zou de goedkope optie zijn en de Rode Duivel past binnen het profiel wat de club zoekt. Vertonghen verdient overigens zo’n 75.000 euro per week bij Tottenham Hotspur.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Poll

Is Manchester City een goede optie voor Vertonghen?

Ja
73%
Nee
27%
(115 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws