OFFICIEEL: Swinkels (35) verlaat België en keert terug naar Nederland

OFFICIEEL: Swinkels (35) verlaat België en keert terug naar Nederland

13-07-2020 17:55
2

Arjan Swinkels speelt het komende seizoen voor VVV-Venlo. De 35-jarige Nederlander verlaat dus KV Mechelen en keert na vier seizoenen in België terug naar eigen land. Hij heeft volgens VI een contract voor één seizoen ondertekend in het noorden van Nederlands Limburg.

VVV heeft de komst van Swinkels inmiddels al bevestigd. Eerder op de dag plaatsten de Limburgers nog een video waarop de stopper met de weelderige haarbos op de rug te zien was, maar meldden ze nog niet expliciet dat het om Swinkels ging. Dat is nu wel gebeurd.

In Nederland is Swinkels vooral bekend van zijn periode bij Willem II, waar hij 170 wedstrijden speelde. In 2012 verliet hij Tilburg en speelde hij nog voor Lierse, Roda JC, Beerschot en Mechelen. Bij laatstgenoemde club verliep zijn contract, maar de 35-jarige verdediger wilde graag doorgaan met voetballen. Die kans bieden de Venlonaren hem nu.

Swinkels is de vijfde aanwinst voor VVV. Eerder haalden de Limburgers Guus Huppers (ex-Lokeren), Lukas Schmitz, Jafar Arias en Roy Gelmi al naar De Koel. Maandag maakte The Good Old ook al bekend dat Frank Demouge, Dirk Marcellis en Falk Louwers de staf komen versterken.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie