“Je vraagt je toch af hoe Deila hiernaar kijkt, Club Brugge extreme make-over”

“Je vraagt je toch af hoe Deila hiernaar kijkt, Club Brugge extreme make-over”

27 april - 13:10
10

Tom Boudeweel heeft zich zeer lovend geuit over het Club Brugge van interim-trainer Nicky Hayen. Boudeweel gaat dieper in op de metamorfose van Blauw-Zwart nadat Hayen het roer overnam van de ontslagen Ronny Deila. Boudeweel vergelijkt Hayen met de druïde Panoramix uit Asterix en Obelix.

Boudeweel uit zich lovend door de invloed van Hayen bij Club Brugge te vergelijken met het effect dat Panoramix heeft op de Galliërs. “Club Brugge is op het juiste moment verrezen met de toverdrank van Panoramix, hier gespeeld door Nicky Hayen”, deelt Boudeweel via Sporza.

Boudeweel neemt Raphael Onyedika en Michael Skoras als voorbeelden van de verrijzing van Club Brugge. “Hoe hij Onyedika heeft gereanimeerd tot opnieuw een speler die een hoger niveau, een andere competitie aan kan. Hoe Skoras loopt te voetballen”, aldus Boudeweel.

Boudeweel vraagt zich tot slot af hoe Deila tegen de huidige vorm van de Club Brugge-spelers aankijkt. “Dan vraag je je ook af hoe Ronny Deila, de vorige trainer, naar deze ploeg zit te kijken. Het is gewoon een extreme make-over”, besluit Boudeweel.