'Management Tuchel sprak al met Manchester United'

'Geruchten hardnekkiger: United sprak al met agent mogelijke Ten Hag-opvolger'

8 mei om 19:03

De geruchten rondom Thomas Tuchel en Manchester United worden steeds hardnekkiger. Volgens de Duitse tak van Sky Sports ziet de Duitser zichzelf wel werken bij The Mancunians. Sacha Tavolieri beweert zelfs dat United al sprak met de agent van de trainer van Bayern München.

Na de tegenvallende resultaten van de afgelopen weken wordt de kans op een vertrek van Erik ten Hag bij Manchester United steeds groter. Volgens The Telegraph mag de Tukker in ieder geval het seizoen afmaken, maar de geruchten dat Tuchel hem daarna gaat opvolgen worden steeds hardnekkiger.

De Duitse trainer vertrekt na dit seizoen bij Bayern München. Tuchel zou gecharmeerd zijn van de gedachte om Manchester United weer op de juiste weg te helpen. De 'traditie, kwaliteit en power' van de club maken dat het trainerschap bij United een groot doel is voor Tuchel, klinkt het.

Volgens Tavolieri, vorige zomer nog goed voor de primeur van Jeremy Doku naar Manchester City, zouden Manchester United en het management van Tuchel zelfs al gesproken hebben. Saillant detail: Ten Hag was in beeld om Tuchel op te volgen bij Bayern München. Volgens BILD is er dinsdag een einde gekomen aan de interesse van Der Rekordmeister.