Loting voor CL: De Bruyne of Hazard tegen Ronaldo, Castagne tegen Neymar

Loting voor CL: De Bruyne of Hazard tegen Ronaldo, Castagne tegen Neymar

Gepubliceerd: vrijdag 10 juli 2020 om 12:29vr 10-07-2020 om 12:29

Laatste update: vrijdag 10 juli 2020 om 12:37vr 10-07-2020 om 12:37

De kwartfinale van de Champions League zou een aantal fraaie affiches op kunnen leveren: FC Barcelona-Bayern München én Real Madrid-Juventus behoren tot de mogelijkheden. Dit heeft de loting in het Zwitserse Nyon vrijdagmiddag uitgewezen.

De winnaar van het tweeluik tussen Real Madrid en Manchester City treft Juventus of Olympique Lyon. De wedstrijd tussen RB Leipzig en Atlético Madrid is al vastgelegd. FC Barcelona treft Chelsea of Bayern München, mits het zelf afrekent met Napoli. Surprise Atalanta Bergamo ontmoet Paris Saint-Germain.

De kwartfinales zullen tussen woensdag 12 en zaterdag 15 augustus worden gespeeld in Lissabon, in de stadions van Benfica en Sporting Portugal. Voordat het zover is, moeten de returnwedstrijden van de achtste finales nog gespeeld worden: dit zal op vrijdag 7 en zaterdag 8 augustus gebeuren in München, Turijn, Manchester en Barcelona.

In de halve finale - gespeeld op dinsdag 18 augustus en woensdag 19 augustus - zou een Clásico op het programma kunnen staan. Dan zal Real Madrid echter eerst met Manchester City moeten afrekenen en daarna met Juventus of Olympique Lyon, terwijl FC Barcelona eerst voorbij Napoli en Chelsea of Bayern München moet. RB Leipzig, Atlético, Atalanta en Paris Saint-Germain zitten aan de andere kant van het schema. Eén van die vier ploegen zal in de finale als thuisspelende ploeg gelden.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

De loting voor de Champions League is afgelopen! Wie zie jij doorstoten? #ManCity #Juventus #RealMadrid #Lyon #RBLeipzig #AtleticoMadrid #Barcelona #Bayern #Napoli #Chelsea #Atalanta #PSG

A post shared by VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie) on

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws