UPDATE: Waasland-Beveren krijgt waar voor haar geld: 120 minuten lang tegen PSG

UPDATE: Waasland-Beveren krijgt waar voor haar geld: 120 minuten lang tegen PSG

Gepubliceerd: woensdag 15 juli 2020 om 16:46wo 15-07-2020 om 16:46

Laatste update: woensdag 15 juli 2020 om 16:51wo 15-07-2020 om 16:51

Waasland-Beveren mag zich (misschien) opmaken voor een nieuw seizoen in 1A. De club start zaterdag met zijn oefencampagne op het veld van Zulte Waregem. De tweede oefenmatch wordt echter een klepper.

Op vrijdag 17 juli trekt Waasland-Beveren immers naar het Parc des Princes voor een oefenwedstrijd tegen het Paris Saint-Germain van Neymar en Killian Mbappé. De match wordt afgetrapt om 19.00 uur en zal achter gesloten deuren afgewerkt worden. 

De mogelijkheid bestaat dat de wedstrijd via livestream wordt uitgezonden. Waasland-Beveren ontving donderdag de resultaten van de coronatesten die zijn afgenomen bij de spelers en stafleden. Iedereen die vorige week negatief testte op corona werd opnieuw negatief getest. Daardoor kan Waasland-Beveren beginnen aan zijn oefencampagne.

Update: L'Equipe heeft wat meer inlichtingen verzameld over het oefenduel van vrijdagavond tussen Waasland-Beveren en PSG. In totaal zal de partij 120 minuten duren, verspreid over vier helften van telkens een half uur. De Belgische rode lantaarn zal haar beentjes dus mogen insmeren. Afgelopen zondag blikte PSG Le Havre nog in met 9-0. Toen waren Kylian Mbappé en Neymar er zelfs nog niet bij.

Door de versoepelde coronamaatregelen in Frankrijk mogen 5000 fans het vriendschappelijke duel bijwonen in het Parc des Princes. Die tickets zijn te koop op de clubwebsite van de Franse grootmacht.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws