UPDATE: 'Drama voor Coopman, middenvelder staat maanden aan de kant'

UPDATE: 'Drama voor Coopman, middenvelder staat maanden aan de kant'

09-07-2020 08:00 Laatste update: 12:42
11

Antwerp verloor woensdag een oefenpartij tegen Eupen met 0-1. Tot overmaat van ramp moest Sander Coopman gewisseld worden. Er wordt gevreesd voor een gescheurde kruisband. 

Coopman moest een kwartier voor het einde gewisseld worden, weet Het Laatste Nieuws. Antwerp speelde voort met tien spelers. In de loop van donderdag zal hij verder onderzocht worden. Als hij inderdaad een gescheurde kruisband heeft, zal hij maanden moeten revalideren. 

Die blessure is hoe dan ook een streep door de rekening voor Coopman, die onder Ivan Leko een nieuwe coach kans moest versieren. Tijdens het bewind van voorganger Laszlo Bölöni kwam de ex-middenvelder van Club Brugge bijzonder weinig in het stuk voor.

Coopman heeft bij Antwerp nog een contract lopen tot de zomer van 2022. Antwerp heeft hem vorige zomer nog overgenomen van KV Oostende.

Update: Coopman zal de eerste maanden van het nieuwe seizoen missen. Volgens Het Laatste Nieuws heeft de middenvelder zijn voorste kruisband volledig afgescheurd. Ook de meniscus is geraakt. Vrijdag wordt Coopman al geopereerd.