'Project' Dessers maakt diepe buiging: Hij was er zó obsessief mee bezig

'Project' Dessers maakt diepe buiging: "Hij was er zó obsessief mee bezig"

Gepubliceerd: donderdag 2 juli 2020 om 15:15do 02-07-2020 om 15:15

Cyriel Dessers is Frank Wormuth dankbaar. De Duitse trainer van Heracles Almelo stak afgelopen seizoen veel tijd en energie in de Belgische spits, wiens transfer naar KRC Genk deze week rondkwam.

"Ik heb vaak samengezeten met meneer Wormuth om beelden te bekijken", zegt Dessers in zijn afscheidsvideo. "Soms dacht ik: goh, duurt lang. Maar ik heb er echt heel veel uitgehaald. Hij was er zó obsessief mee bezig, hij pushte mij altijd op trainingen en in wedstrijden. Daardoor kan ik nu de volgende stap zetten. Ik was echt zijn project. Leuk dat dit een jaar later de uitkomst is."

Dessers tekende deze week bij Genk, dat naar verluidt vier miljoen euro overmaakt naar Heracles. "Ik denk dat dit ongelooflijk goede reclame is voor de club. Het zijn geen makkelijke onderhandelingen geweest, maar ik ben blij dat het voor Heracles een goede deal is", aldus de Eredivisie-topscorer. "Dit is echt een heel mooie club, dat moet iedereen beseffen. Ik ben hier altijd heel graag geweest, ook al was het maar een jaar."

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws