'Anderlecht doet nieuwe poging voor wintertarget'

'Anderlecht doet nieuwe poging voor wintertarget'

RSC Anderlecht is nog altijd in de running voor Alberth Elis. Dat meldt onder meer Mauricio Portillo, de presentator van Tigo Sports Honduras. Concurrentie voor de handtekening van Elis is er alvast voldoende.

Volgens Portillo heeft Anderlecht opnieuw een bod gedaan op de speler Houston Dynamo. Tijdens de winterstop probeerde Anderlecht al eens om de flankaanvaller naar ons land te halen, maar kreeg toen een 'njet' van de club uit de MLS.

Nu lijkt Anderlecht meer kans te hebben op slagen. Het contract van Elis loopt immers af op het einde van dit jaar. Als Houston Dynamo nog iets aan haar Hondurees wil verdienen, zal het snel moeten handelen.

Anderlecht zou niet de enige ploeg zijn die al een bod deed op Elis. Ook het Schotse Celtic en de Engelse clubs Everton en Stoke zijn in de running. Het Franse Amiens zou Elis ook willen, maar lijkt door degradatie uit de Ligue 1 geen kans meer te maken.

Onlangs deed het verhaal de ronde dat Elis op weg was naar Fenerbahçe, maar de speler spreekt dat tegen. "Vorig jaar is er contact geweest, maar sindsien niet meer" liet Elis optekenen.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie