Dutoit (KV Oostende) houdt alle deuren open: Ik sluit het zeker niet uit

Dutoit (KV Oostende) houdt alle deuren open: "Ik sluit het zeker niet uit"

Gepubliceerd: dinsdag 26 mei 2020 om 21:43di 26-05-2020 om 21:43

Verschillende spelers in de Jupiler Pro League hebben na dit seizoen geen contract meer. Transfervrije spelers zullen door de coronacrisis echter gegeerd wild zijn tijdens de mercato. William Dutoit, die hoogstwaarschijnlijk vertrekt bij KV Oostende, gaat er dan ook vanuit dat hij een nieuwe ploeg zal vinden.

"Ik blij kalm over mijn toekomst. Er zullen wel clubs komen voor volgend seizoen", vertelde de doelman tijdens Le Grand Debrief. "Oostende? Met de nieuwe eigenaars heb ik geen contact. Dat lijkt me geen goed signaal. Ik weet niet wat ze van plan zijn."

Dutoit doet geen enkele deur dicht. Zelfs 1B sluit hij niet uit. "Ik heb daar al gespeeld met Sint-Truiden en we pakten de titel. Dat was een geweldig moment. Als een club die voor de titel speelt een aanbod zou doen, waarom dan niet?"

"Er zijn op dit moment contacten met clubs uit 1A en 1B, maar ook met enkele ploegen uit Frankrijk. Tweede keeper worden bij een grote club kan ook. Wie weet kan ik dan een trofee winnen. Ik sluit het zeker niet uit", besloot Dutoit.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws