SK Deinze is ambitieus: “We willen eigenlijk de plaats van Lokeren innemen

SK Deinze is ambitieus: “We willen eigenlijk de plaats van Lokeren innemen"

Gepubliceerd: dinsdag 26 mei 2020 om 13:13di 26-05-2020 om 13:13

SK Deinze is ambitieus. De voorzitter van de club uit 1B, Denijs Vandeweghe, doet tegenover Sporza de plannen van Deinze uit de doeken.

Deinze behaalde de kampioenstitel in Eerste Amateur en had 20 punten voorsprong op Thes Sport. "Eigenlijk zijn we al een profclub. We hadden nu al 20 profs die overdag trainden en een hele dag op de club aanwezig waren. Mijn pas aangeworven CEO Kenny Victoor (overgekomen van KV Oostende) vertelde mij dat ze hier meer trainden dan in Oostende."

"Ik heb al wel eens laten vallen dat door de licentieproblemen van veel teams 1A misschien al mogelijk zou geweest zijn volgend seizoen, maar dat was een beetje de waan van de dag”, gaat Vandeweghe verder. “Laat het ons stap voor stap bekijken en proberen die vierde plaats te pakken in 1B. En over een paar jaar willen we naar de Jupiler Pro League."

Deinze werkt ook aan de vernieuwing van het stadion. In 2021 zou alles af moeten zijn. "Op langere termijn willen wij bij de top 16 van het Belgische profvoetbal horen. Ook onze sponsors hebben weinig met Gent of Waregem te maken. Integendeel, zij willen graag SK Deinze groter maken. We willen eigenlijk de plaats van Lokeren innemen”, aldus de preses.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws