Verheyen: ‘Lukebakio pas na het WK in Qatar bij de Rode Duivels’

Verheyen: ‘Lukebakio pas na het WK in Qatar bij de Rode Duivels’

Gepubliceerd: maandag 25 mei 2020 om 10:30ma 25-05-2020 om 10:30

Dodi Lukebakio was afgelopen weekend opnieuw beslissend met een doelpunt voor Hertha Berlijn. Ondanks zijn goede prestaties lijkt hij toch niet te moeten hopen op een EK-selecte.

Zijn zesde goal van het seizoen was het al, afgelopen vrijdag tegen Union Berlin. Tel daar ook nog eens zijn vijf assists bij en Lukebakio kan mooie cijfers voorleggen. Ook Gert Verheyen zag hem spelen. "Hij speelde zoals we hem kennen, met flitsen in staat tot het allerbeste", aldus Verheyen in Het Nieuwsblad.

Met die prestaties in de Bundesliga kan een Belg wel al eens gaan dromer over de Rode Duivels. "Hij droomt van de Rode Duivels, maar de kans dat hij naar het EK gaat die lijkt me nihil. Je moet de huidige kern al afslanken tot 23 namen, om er dan nog iemand bij te halen die nog nooit is opgeroepen…Dat gaat niet gebeueren", laat Verheyen verstaan.

Een internationaal tornooi lijkt dus nog niet voor meteen, toch mag Lukebakio hoop blijven koesteren. "Met de huidige groep kan je nog wel even door. Maar, na het WK in Qatar zou het wel eens kunnen gebeuren."

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Poll

Neem jij Lukebakio volgend aar mee naar het EK?

(70 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws