Standard-fans omcirkelen 1 juni in agenda: 'Deadline voor beslissing Preud'homme'

Standard-fans omcirkelen 1 juni in agenda: 'Deadline voor beslissing Preud'homme'

18-05-2020 20:35
8

Hoe ziet de nabije toekomst van Michel Preud'homme bij Standard Luik eruit? De gewezen doelman blijft sowieso aan boord op Sclessin, maar heeft nog even tijd nodig om uit te zoeken in welke functie dat nu net zal zijn.

Tot aan de coronapauze was Preud'homme aan de slag als trainer bij Standard. Die rol had hij pas vorige zomer op zich genomen, al stond onze landgenoot in het verleden natuurlijk al aan het roer van de Rouches. Naast het trainerschap nam Preud'homme nu echter ook de functie van sportief directeur tot zich.

Dat zette hem de laatste weken aan het denken. Mogelijk zal Preud'homme zich volgend seizoen enkel beperken tot een rol als sportief directeur. De knoop is momenteel nog steeds niet doorgehakt, weet Het Laatste Nieuws. Wel sluit Preud'homme een pensioen volledig uit.

Dat hij zijn loopbaan in Luik verderzet, is dus zeker, maar of dat als trainer is of niet, laat hij nog even in het ongewisse. Preud'homme heeft binnenskamers aangekondigd dat hij uiterlijk op 1 juni zijn beslissing zal meedelen. Als de Waal zijn trainersfunctie naast zich neerlegt, zal hij hoogstpersoonlijk een vervanger aanbrengen.