UPDATE: Hazard toch in de basis na afhalen jonkie

UPDATE: Hazard toch in de basis na afhalen jonkie

16-05-2020 14:34 Laatste update: 15:28
5

WE GAAN WEER VOETBALLEN! Sorry voor ons enthousiasme, maar na talloze weekends zonder voetbal, rolt die vandaag weer in Duitsland. Met Borussia Dortmund - FC Schalke 04 staat er meteen een klepper op het programma.

Dortmund moet in een leeg Signal Iduna Park de punten proberen thuis te houden en rekent daarvoor op doelpuntenmachine Erling Haaland. Van de twee Rode Duivels bij Dormund kan enkel Thorgan Hazard minuten maken. Hoewel hij op de bank start, met een mondmasker uiteraard, behoort een invalbeurt zeker bij de mogelijkheden nu elke ploeg vijf vervangingen mag doorvoeren. Axel Witsel zit ondertussen nog geblesseerd thuis.

David Wagner rekent bij Schalke daarentegen wel op de acties van een Belg. Benito Raman start tussen de lijnen in de hoop punten te kunnen afsnoepen in Dormund.

Update: Thorgan Hazard start dan toch in de basis. Hij komt in de plaats van Giovanni Reyna die op het laatste nippertje verstek moest geven. Reyna kon vandaag de jongste basisspeler worden in de Bundesliga dit seizoen.