Anderlecht niet het einde voor Nasri: “Heb vrienden waar ik op kan rekenen”

Anderlecht niet het einde voor Nasri: “Heb vrienden waar ik op kan rekenen”

05-05-2020 17:28
4

Samir Nasri heeft zijn laatste wedstrijd voor RSC Anderlecht al gespeeld. Toch denkt de Fransman nog niet aan stoppen. Dat vertelde Nasri tegen de Franse journalist Walid Acherchour.

Anderlecht heeft de mogelijkheid om het contract van Nasri te lichten, maar is dat niet van plan. Bij paars-wit zal hij niet meer spelen, maar Nasri geeft aan nog twee – drie jaar te spelen. "We zullen zien wat de toekomst voor mij in petto heeft. Ik wil trainen. Ik wil veel dingen. We zullen zien wat mogelijk is", aldus de 32-jarige middenvelder.

Nasri is als speler nooit een onbesproken blad geweest. Zelf ziet hij zich ooit trainer worden. "Ik heb vrienden waar ik op kan rekenen. Als ik morgen een carrière wil maken als coach, heb ik mijn assistenten als. Maar dat is toekomstmuziek."

Anderlecht haalde Nasri afgelopen zomer met grote trom binnen, maar de Fransman kwam amper zes keer in actie voor paars-wit. Daarin scoorde hij twee keer. Zijn laatste duel voor Anderlecht dateert mede door blessureleed al van 4 oktober 2019.