UPDATE: 'Dendoncker kan voor 30 miljoen euro naar Serie A'

UPDATE: 'Dendoncker kan voor 30 miljoen euro naar Serie A'

Gepubliceerd: zaterdag 25 april 2020 om 12:22za 25-04-2020 om 12:22

Laatste update: woensdag 13 mei 2020 om 14:43wo 13-05-2020 om 14:43

Leander Dendoncker is ondertussen een vaste waarde bij Wolverhampton Wanderers. De Rode Duivel doet het daar zo goed dat hij zich in de kijker heeft gespeeld van het Italiaanse Lazio.

De Premier League was dit seizoen 29 wedstrijden weg toen het coronavirus de competitie stillegde . Dendoncker kwam in al die matchen in actie. De verdediger/middenvelder scoorde daarin twee keer. Trainer Nuno is dus overtuigd van zijn klasse. Volgens Lalaziosiamonoi is Dendoncker ook opgemerkt door Lazio. De Romeinen willen volgens de Italiaanse bron Dendoncker deze zomer naar de Serie A halen.

Een transfer tussen de Wolves en Lazio kan er eenvoudig komen. Dat heeft alles te maken met Jorge Mendes. De zaakwaarnemer heeft met beide clubs een goede band. In augustus 2018 betaalde Wolves nog circa 13,8 miljoen euro om Dendoncker los te weken bij Anderlecht.

Op weg naar de Champions League
Met Wolves heeft de Rode Duivel opnieuw uitzicht op Europees voetbal. Wolverhampton staat momenteel zesde in de Premier League. Lazio doet in het Italië nog beter. Het staat tweede in de stand. Na 26 speeldagen telt het amper 1 punt minder dan leider Juventus.

UPDATE: Na Lalaziosiamonoi bericht ook het grote La Gazetta dello Sport dat Lazio interesse heeft in Dendoncker. De Italiaanse club zal wel stevig in de buidel mogen tasten, wil het de Rode Duivel inlijven. Er doet namelijk een transferbedrag van om en bij de dertig miljoen euro de ronde. 

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws